Pepparkakshuset 2012

15.12.2012 kl. 15:01
Ho, ho, ho!

Julen närmar sig. Skulle man vara Mumintroll skulle man friikka ut och bli rädd. Men nu är vi ju inte det utan vi fixar pepparkakshus istället. Den trogne läsaren av bloggen kommer kanske ihåg bildkavalkaden på våra pepparkakashus alltsedan 2006 samt fjolårets pepparkakshus.

Nu var det då dags igen. Undertecknad stod för design, konstruktion och ihopfogning.  Överlät, och stack på krog med min svåger, dekorationerna till de i familjen som har ett haju om det dvs William och Camilla. Smågrabbarna Oliver och Nicholas tror ännu fullt och fast på att det är småtomtarna som dekorerar huset och pyntar inför julen här hemma. Camilla har mera bilder här.
Mats Almqvist

 


 

 

 

Om mig!

"Livet är som det är och blir som det blir. Det är bara att hänga på och njuta av färden så gott man kan."
- mitt motto!

Är en liten pojke som är instängd i kroppen på en snadisti över 40-åring. Älskar trning, poppcorn med smörsmak, vin och god mat, action filmer, böcker, serietidningar (Pondus först och främst) och givetvis att lyssna på rock'n'roll på seriöst vansinnigt hög volym.

Klicka gärna in på min matblogg.

Annat som du borde (?) veta om mig:

 • Anser att Hymnen ur Finlandia borde vara vår nationalsång
 • Tycker att om man ändå gör sig omaket att klä sig
  på morgonen, kan man ju lika gärna klä sig väl!
 • Anser att alla borde läsa:
  Orwells, 1984
  Huxleys, Du sköna nya värld
  Bardburys, Farenheit 451
 • Älskar krispiga höstmornar och soliga lata sommardagar.
 • "En gång HIFK, alltid HIFK".
 • Är en förtagare som kämpa på med medie-försäljning, reklam och pr.

Följ mig på Instagram.

Instagram


Sist men ändå främst är jag en make och en far till 3 pojkar. Min familj är det viktigaste för mig nu och alltid!

Allt bildmaterial är © Mats Almqvist om inte annan anges.
Maila mig gärna på mats.almqvist(at)gmail.com


hittad på WWW.minnsinteadressen.something