Så mycket roligt med så små medel

03.12.2012 kl. 00:25
Att underhålla Niche, 2 år och dryga månader, är simpelt. Man behöver bara ett specifikt stort hus. I och för sig samma stora hus som roar Camilla, fast då på annat sätt. Ou jeees! Vi talar om Stockmann!

Varför, kanske du frågar dig? Jo sidu. Där finns ett ultra siga magee super duper fantastiskt fönster. Julfönstret givetvis! Julfönstret är det bästa på många år, enligt mig iaf!


Men det är inte allt. Det finns mera och ännu bättre att göra på Stocka om man heter Niche och är 2 år och 4 månader!. Man kan åka rulltrappor. SUPER SIISTIGA MEGA RULLISAR! Fast hela kvällen i alla världens variationer om man så vill. Upp, ner från botten till toppen och andra vägen ner. Vi höll på i 45 minuter och Niche skulle väl åka ännu om vi inte varit tvungna att åka och hämta storebrorsan från innebandy träningarna.

Så om ni inte hittar mig o Niche någon annan stans. Kom och kolla till Stockas rullisar!
Mats Almqvist

 


 

 

 

Om mig!

"Livet är som det är och blir som det blir. Det är bara att hänga på och njuta av färden så gott man kan."
- mitt motto!

Är en liten pojke som är instängd i kroppen på en snadisti över 40-åring. Älskar trning, poppcorn med smörsmak, vin och god mat, action filmer, böcker, serietidningar (Pondus först och främst) och givetvis att lyssna på rock'n'roll på seriöst vansinnigt hög volym.

Klicka gärna in på min matblogg.

Annat som du borde (?) veta om mig:

 • Anser att Hymnen ur Finlandia borde vara vår nationalsång
 • Tycker att om man ändå gör sig omaket att klä sig
  på morgonen, kan man ju lika gärna klä sig väl!
 • Anser att alla borde läsa:
  Orwells, 1984
  Huxleys, Du sköna nya värld
  Bardburys, Farenheit 451
 • Älskar krispiga höstmornar och soliga lata sommardagar.
 • "En gång HIFK, alltid HIFK".
 • Är en förtagare som kämpa på med medie-försäljning, reklam och pr.

Följ mig på Instagram.

Instagram


Sist men ändå främst är jag en make och en far till 3 pojkar. Min familj är det viktigaste för mig nu och alltid!

Allt bildmaterial är © Mats Almqvist om inte annan anges.
Maila mig gärna på mats.almqvist(at)gmail.com


hittad på WWW.minnsinteadressen.something